VERKKOKAUPPA

"The jab is the most important punch in boxing because it will get you into trouble and get you out of trouble."  -Freddie Roach-

Etukäden suora, tuttavallisesti JABI, on nyrkkeilyn tärkein ja eniten käytetty lyönti. Hyvällä jabilla voitetaan otteluita, ja jopa maailmanmestaruuksia. Tavoittelet sitten maailmanmestaruutta tai olet vasta aloittamassa nyrkkeilyä, JABI-nyrkkeilyhanskat sopivat niin sparraukseen kuin myös monipuoliseen tekniikkaharjoitteluun.

JABI-nyrkkeilyhanskat ovat valmistettu kestävästä japanilaisesta nahasta. 5-kerroksinen pehmuste antaa erittäin hyvän suojan käsille. Valmistuksessa käytetyn 3D-mallinnuksen ansiosta hanskat istuvat käteen erittäin hyvin, eikä kättä tarvitse voimakkaasti puristaa saadakseen sen lyödessä nyrkkiin. Hanskoissa on Velcro-kiinnitys sekä hyvä tuki ranteelle. Nyrkkeilyhanskan peukalossa ommel kiinni hanskaan pitämään peukalon suojattuna lyödessä.

Kaikki tuotteet postitetaan 24 tunnin sisällä tilauksesta. Myös tuotteiden sovitus ja toimitus omalle kotisalille on mahdollista sopia pääkaupunkiseudulla. Verkkokaupassa toimivat maksutapana Paytrailin laajat ja turvalliset maksupalvelut. Toimitus- ja käyttöehtoihin pääset halutessasi tutustumaan tästä .

Ota instagramissa JABI_BOXING tili seurantaan ja liity osaksi kasvavaa JABI-tiimiä!