BOXING SCHOOL FINLAND


BOXING SCHOOL FINLAND


Boxing School Finland on vuonna 2019 perustettu nyrkkeilyyn, kuntonyrkkeilyyn sekä liikuntapalveluihin keskittynyt yritys. Asiakkaina ovat niin yritykset, urheilujoukkueet kuin yksityiset liikunnanharrastajat. Tarjolla oleviin palveluihin pääset tutustumaan tarkemmin palveluhinnastosta.

Boxing School Finland on myös laadukkaiden JABI-nyrkkeilyvarusteiden maahantuoja sekä yksinoikeutettu jälleenmyyjä. Tutustu laadukkaaseen valikoimaan ja tilaa omasi verkkokaupan kautta. Postitamme tuotteet 24 tunnin sisällä tilauksesta.

Nyrkkeilykoulun tarina

"Vuosi 2010, olkapää leikattu ja pitkän liikuntatauon johdosta paino noussut 10 kiloa, oma henkinen ja fyysinen olotila ahdistaa. Ikää on 29 vuotta mittarissa ja jotain uutta sisältöä ja mielenkiintoa pitäisi elämään löytää, elintavoissakin parannettavaa. Punttisali tullut vuosien aikana tutuksi ja painojen nostelu olkapääleikkauksen jälkeen ei juurikaan motivoi. Internetissä törmään mainokseen, Amin Asikainen ja Pekka Mäki avaavat Leppävaaraan uuden nyrkkeilysalin, vain 100 metriä kotiovelta. Nyrkkeily on aina kiinnostanut lajina ja Suomessa kova buumi ollut viime vuodet päällä, kiitos Amin Asikaisen ja Pekka Mäen. En löydä enää tekosyitä, hankin nyrkkeilyhanskat ja ilmoittaudun alkeiskurssille, olenhan aina pitänyt nyrkkeilijöitä kovina jätkinä ja halunnut olla yksi heistä. Ensimmäiset treenit jännittävät todella paljon, vaikka jääkiekko ja jalkapallo on antanut hyvät lähtökohdat myös aikuisiän harrastuksille. Nyrkkeily on vaikeampaa kuin uskoinkaan, mutta jotenkin niin kiehtovaa ja olotila jokaisen selvityn harjoituksen jälkeen vain niin mahtava, olotila mitä en ole mistään lajista tai liikuntamuodosta koskaan saanut. Viikot, kuukaudet ja harjoituskerrat vierivät, välillä on leuka tai nenä kipeä, milloin on lilan-sininen silmäkulma, mutta aina vaan uudestaan veri vetää nyrkkeilysalille, tätä oloa en mistään muualta saa. Oman kehityksen ja nyrkkeilysalilla sisäistetyt opit kävin mittaamassa virallisessa nyrkkeilyottelussa voitokkaasti useamman vuoden harjoittelun jälkeen."

Nyrkkeily ja kuntonyrkkeily ovat kohentaneet omaa elämänlaatuani merkittävästi. Tätä samaa nyrkkeilyn/kuntonyrkkeilyn ilosanomaa ja sen suomaa henkistä sekä fyysistä hyvinvointia haluan nyt jakaa eteenpäin. Olitpa sitten aloittelija ilman minkäänlaista aikaisempaa kosketusta nyrkkeilyyn, tai jo meritoitunut kamppailulajien osaaja, joka haluaa kehittää tekniikkaa ja pitää kuntoa yllä, olet lämpimästi tervetullut asiakkaaksi . Harjoittelussa keskitytään oikeaoppiseen nyrkkeilytekniikkaan, hyvää fiilistä ja kunnon kohottamista unohtamatta.

 

 

Perustaja, Boxing School Finland

 

Teemu Rothberg


HIFK:n jääkiekkojuniorikoulun ja eri ikäluokat läpikäynyt Itä-Helsingin kasvatti. Jalkapallo tuli myös tutuksi aikanaan HJK:n junioreissa. Omat nyrkkeilyoppini olen saanut Pekka Mäen, Amin Asikaisen sekä Ricardo Moralesin valvovan silmän alla Helsingin Ringside Gymilla. Näiden raudanlujien alan ammattilaisten innoittamana aloitin myös valmentamisen.

Koulutukset:

Suomen Nyrkkeilyliiton 1. tason valmentajakoulutus.

Suomen Nyrkkeilyliiton Kuntonyrkkeilyohjaajajan perus- ja täydennyskurssi.

Seuravalmennus: Ringside Gym, 2019 - nykyinen

Instagram: @teemuemil

Profiilikuva 📸: Juuso Viitanen, madeinhel.com