Backyard boxing-palvelu

Laadukkaat nyrkkeily- ja fysiikkaharjoitukset on mahdollista tehdä myös raikkaassa ulkoilmassa. Pääkaupunkiseutu tarjoaa mahtavat puitteet harjoitella puistoissa, rantaraiteilla tai urheilukentillä lähes ympäri vuoden. Säästä aikaa sekä vaivaa ja tilaa ohjatut treenit sinne missä haluat itse harjoitella, sinä päätät missä ja milloin. Kesällä 2020 harjoiteltiin mm. Kaivopuiston-, Haukilahden-, Jätkäsaaren-, Talin- sekä Lauttasaaren maisemissa.

Backyard boxing-palvelun varauskalenterista voit tilata treenit itsellesi, perheellesi tai isommallekin porukalle. Backyard boxing-palvelu toimii Helsingin sekä Espoon alueella arki-iltoina klo.17.00 eteenpäin ja viikonloppuisin klo. 10.00 - 18.00 välisenä aikana.

Alla olevasta kalenterista voit tehdä varauspyynnön haluamallesi päivälle ja varaus vahvistetaan tunnin sisällä varauksesta teksti- ja/tai sähköpostiviestitse. Harjoitukset voi maksaa paikanpäällä MobilePayn-, SmartumPayn-, ePassin- tai Eazybreik-palveluiden kautta, myös käteismaksu on mahdollinen. Verkkokaupan kautta voit myös maksaa harjoittelumaksun verkkopankin kautta tai yleisimmillä luotto- sekä pankkikorteilla ostamalla lahjakortin. Backyard boxing-palveluun sovelletaan kulloinkin voimassa olevia hinnaston hintoja.

Harjoitukset suunnitellaan aina lähtö- sekä kuntotason mukaisesti ja harjoituksen kesto on n. 65 min. Omat nyrkkeilyhanskat ovat suositeltavia, mutta voit myös lainata nyrkkeilyhanskat harjoituksen ajaksi. Et tarvitse muuta kuin ulkoliikuntavarustuksen, hyvästä fiiliksestä vastaan minä.

Miten homma toimii? Syötä varauskalenteriin yhteystietosi sekä harjoittelupaikan osoite/sijainti ja saavu paikalle sovittuna aikana, hyvästä treenistä ja fiiliksestä vastaan minä!

Backyard boxing - Onlinevaraus

Varaa treeniaikasi ajoissa. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla ja/tai tekstiviestitse.