Backyard boxing-palvelu

Nauti turvallisesta harjoittelusta raikkaassa ulkoilmassa. Laadukkaat nyrkkeily- ja fysiikkaharjoitukset on mahdollista tehdä myös ulkona. Pääkaupunkiseutu tarjoaa mahtavat puitteet harjoitella puistoissa, rantaraiteilla tai urheilukentillä lähes ympäri vuoden. Säästä aikaa sekä vaivaa ja tilaa ohjatut treenit sinne missä haluat itse harjoitella, sinä päätät missä ja milloin. Kesällä 2020 harjoiteltiin mm. Kaivopuiston-, Haukilahden-, Jätkäsaaren-, Talin- sekä Lauttasaaren maisemissa.

Voit tilata treenit itsellesi, perheellesi tai isommallekin porukalle alla olevasta Backyard boxing-palvelun varauskalenterista tai puhelimitse numerosta 0405766103. Backyard boxing-palvelu toimii Helsingin sekä Espoon alueella arki-iltoina klo.17.00 eteenpäin ja viikonloppuisin klo. 10.00 - 18.00 välisenä aikana.

Varaus vahvistetaan tunnin sisällä varauksesta teksti- ja/tai sähköpostiviestitse. Harjoitukset voi maksaa paikanpäällä MobilePayn-, SmartumPayn-, ePassin- tai Eazybreik-palveluiden kautta, myös käteismaksu on mahdollinen. Harjoittelumaksun voit myös suorittaa verkkokaupan kautta ostamalla yhden kerran lahjakortin. Backyard boxing-palveluun sovelletaan kulloinkin voimassa olevia hinnaston hintoja.

Harjoitukset suunnitellaan aina lähtö- sekä kuntotason mukaisesti ja harjoituksen kesto on n. 65 min. Omat nyrkkeilyhanskat ovat suositeltavia, mutta voit myös lainata nyrkkeilyhanskat harjoituksen ajaksi. Et tarvitse muuta kuin ulkoliikuntavarustuksen, hyvästä fiiliksestä vastaan minä.

Miten homma toimii? Syötä varauskalenteriin yhteystietosi sekä harjoittelupaikan osoite/sijainti ja saavu paikalle sovittuna aikana, hyvästä treenistä ja fiiliksestä vastaan minä!

Backyard boxing - Onlinevaraus

Varaa treeniaikasi ajoissa. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla ja/tai tekstiviestitse.